Κατασκηνώσεις ΧΜΟ Αθηνών

Και το καλοκαίρι οι Χριστιανικές Μαθητικές Ομάδες δεν σταματούν το έργο τους, της ψυχικής διαπαιδαγώγησης των παιδιών και της καθοδήγησής τους στον Χριστό.
Στις κατασκηνώσεις του Παρνασσού και της Βραώνας, τα παιδιά κάθε τάξης περνούν 15 ημέρες μαζί με τα συνομαδόπουλά τους από τις κατηχητικές ομάδες ή νέα παιδιά από όλη την χώρα σ' ένα περιβάλλον μακρυά από την πόλη, με καθαρό αέρα και παιχνίδια. Κύριος σκοπός, όμως, είναι τα παιδιά να μάθουν για τον Χριστό, να ζήσουν κατά Χριστόν (με τις λατρευτικές ευκαιρίες που προσφέρουν οι κατασκηνώσεις) και να μάθουν να ζουν μαζί με τον συνάνθρωπό τους.
Ο πνευματικός αγώνας δεν κάνει "διακοπές" το καλοκαίρι και οι κατασκηνώσεις είναι μια καλή υπενθύμιση, ώστε "Πάντα ψηλότερα να ανεβαίνουμε, πάντα μακρύτερα να κοιτάζουμε".

Ανακοινώσεις Κατασκηνώσεων

Κι επειδή η Α' Αποστολή του Παρνασσού ετοιμάζεται να αναχωρήσει και πολλοί θα θελήσουν να την ακολουθήσουν... λίγο αργότερα, αλλά μπορεί να μην γνωρίζουν τον δρόμο, σας παρέχουμε έναν χάρτη με μερικές οδηγίες για το πώς να φτάσετε.

Για οποιαδήποτε, επιπλέον, πληροφορία ή διευκρίνηση (και καθ' οδόν) μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα κινητά των αρχηγών της περιόδου στην οποία θα θελήσετε να επισκεφθείτε την κατασκήνωση.

Σας ανακοινώνουμε ότι οι κατασκηνώσεις λειτουργούν κανονικά, σύμφωνα με το πρόγραμμα!

Χ.Μ.Ο.

Χριστός Ανέστη!

Ορίστε το έντυπο και οι πληροφορίες για τις κατασκηνώσεις των αγοριών και των κοριτσιών για το καλοκαίρι του 2015!

Επίσης, μέσα στο έντυπο αναφέρονται οι ημερομηνίες για τις δηλώσεις κάθε περιόδου.

Σας περιμένουμε όλους και όλες!

Σας ανακοινώνουμε τις ημερομηνίες της κατασκήνωσης των αγοριών στον Παρνασσό, για το καλοκαίρι του 2015:

Α' αποστολή (Δ, Ε Δημοτικού): Παρασκευή 26/06 - Σάββατο 04/07,
Β' αποστολή (ΣΤ Δημoτικού, Α Γυμνασίου): Σάββατο 04/07 - Τρίτη 14/07,
Γ' αποστολή (Β, Γ Γυμνασίου): Τρίτη 14/07 - Τρίτη 28/07
Δ' αποστολή (Α, Β, Γ Λυκείου): Τρίτη 28/07 - Τρίτη 11/08.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δηλώσεις συμμετοχών θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα.

Οι κατασκηνώσεις είναι πλέον μια ωραία ανάμνηση που μας συνοδεύει, αλλά η ευκαιρία να ξανασυναντηθούμε είναι μπροστά μας!

Στις 4 Οκτώβρη η "Χαρμόσυνη Σύναξη" με τα κορίτσια Λυκείου και στις 5 Οκτώβρη το "Ευλογημένο Καταφύγιο" με τα κορίτσια Γυμνασίου θα ανταμώσουν στην όμορφη Βραώνα μας.

Παράλληλα θα γίνει και η έναρξη της χειμερινής περιόδου των Χριστιανικών Μαθητικών Ομάδων για την κάθε ηλικία αντίστοιχα.

Οι ηλεκτρονικές δηλώσεις για την Δ’ Κατασκηνωτική Περίοδο του Παρνασσού έχουν κλείσει. Οι υποψήφιοι κατασκηνωτές μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στον Αρχηγό της Κατασκήνωσης κ.Μανώλη Παναγόπουλο στο τηλ. 6945778436.

Οι ηλεκτρονικές δηλώσεις για την Γ’ Κατασκηνωτική Περίοδο του Παρνασσού έχουν κλείσει. Οι υποψήφιοι κατασκηνωτές μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στον Αρχηγό της Κατασκήνωσης κ.Χαραλάμπους Νάσο στο τηλ. 6955660615.

Χριστιανικές Μαθητικές Ομάδες

Χριστός Ανέστη!

Ορίστε το έντυπο και οι πληροφορίες για τις κατασκηνώσεις των αγοριών για το καλοκαίρι του 2014 στον Παρνασσό!

Επίσης, μέσα στο έντυπο αναφέρονται οι ημερομηνίες για τις δηλώσεις κάθε περιόδου, τις οποίες μπορείτε να κάνετε και ηλεκτρονικά στο σύνδεσμο Δήλωση.

Σας περιμένουμε όλους σας!

Χριστός Ανέστη!

Ορίστε το έντυπο και οι πληροφορίες για τις κατασκηνώσεις των κοριτσιών για το καλοκαίρι του 2014 στην Βραώνα!

Επίσης, μέσα στο έντυπο αναφέρονται οι ημερομηνίες για τις δηλώσεις κάθε περιόδου, τις οποίες μπορείτε να κάνετε και ηλεκτρονικά στο σύνδεσμο Δήλωση.

Σας περιμένουμε όλες σας!