Κατασκηνώσεις ΧΜΟ Αθηνών

Και το καλοκαίρι οι Χριστιανικές Μαθητικές Ομάδες δεν σταματούν το έργο τους, της ψυχικής διαπαιδαγώγησης των παιδιών και της καθοδήγησής τους στον Χριστό.
Στις κατασκηνώσεις του Παρνασσού και της Βραώνας, τα παιδιά κάθε τάξης περνούν 15 ημέρες μαζί με τα συνομαδόπουλά τους από τις κατηχητικές ομάδες ή νέα παιδιά από όλη την χώρα σ' ένα περιβάλλον μακρυά από την πόλη, με καθαρό αέρα και παιχνίδια. Κύριος σκοπός, όμως, είναι τα παιδιά να μάθουν για τον Χριστό, να ζήσουν κατά Χριστόν (με τις λατρευτικές ευκαιρίες που προσφέρουν οι κατασκηνώσεις) και να μάθουν να ζουν μαζί με τον συνάνθρωπό τους.
Ο πνευματικός αγώνας δεν κάνει "διακοπές" το καλοκαίρι και οι κατασκηνώσεις είναι μια καλή υπενθύμιση, ώστε "Πάντα ψηλότερα να ανεβαίνουμε, πάντα μακρύτερα να κοιτάζουμε".

Ανακοινώσεις Κατασκηνώσεων

Σας ανακοινώνουμε τις ημερομηνίες της κατασκήνωσης των αγοριών στον Παρνασσό, για το καλοκαίρι του 2014 :

  1. Α' αποστολή (Δ,Ε Δημοτικού):Πέμπτη 26/06 - Παρασκευή 04/07,
  2. Β' αποστολή(ΣΤ Δημ.,Α Γυμν.):Παρασκευή 04/07 - Δευτέρα 14/07,
  3. Γ' αποστολή(Β,Γ Γυμν.):Δευτέρα 14/07 - Σάββατο 26/07
  4. Δ' αποστολή (Α,Β,Γ Λυκείου): Σάββατο 26/07 - Σάββατο 09/08.

Αναρτήθηκε φωτογραφικό υλικό από τη β' κατασκηνωτική περίοδο της Βραώνας και μπορείτε να το βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:

Β' Περίοδος Βραώνας 2013: Στην Κιβωτό

Αναρτήθηκε φωτογραφικό υλικό από τη γ' κατασκηνωτική περίοδο της Βραώνας και μπορείτε να το βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:

Γ' Περίοδος Βραώνας 2013

Το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου θα έχουμε μια ευκαιρία να ξανασυναντηθούμε όλα τα κορίτσια ομάδων Λυκείου στη κατασκήνωσή μας! Συγχρόνως θα γίνει και η έναρξη της χειμερινής περιόδου!

Φωτογραφίες από την Β' περίοδο "Στα ίχνη των Αγίων" Παρνασσός 2013.

Λίγο πριν κινήσουμε για την όμορφη μας κατασκήνωση σας περιμένουμε όλους, γονείς και παιδιά, στην προκατασκηνωτική συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11 Ιουλίου, ώρα 7:00 μμ στην οδό Καρύτση 14 (πίσω από την Παλαιά Βουλή).

Σας περιμένουμε για να γνωριστούμε και φυσικά να σημειώσουμε ορισμένες σημαντικές παρατηρήσεις που θα διευκολύνουν τη ζωή μας στην κατασκήνωση!

Λόγω αλλαγών στα αρχηγεία δύο κατασκηνωτικών περιόδων Παρνασσού, παρακαλούμε απευθύνεστε πλέον:
για τις δηλώσεις της Γ' Περιόδου στον αρχηγό κ.Χούπα Θανάση (κιν:6937089933 email: choupas@gmail.com) και
για τις δηλώσεις της Δ' Περιόδου στον αρχηγό κ.Παναγόπουλο Μανώλη (κιν:6945778436 email: man2000@hol.gr).

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η κατασκήνωση της Βραώνας θα ανοίξει τις φιλόξενες πύλες της για να υποδεχτεί τον "λαό" της! Οι τρεις περίοδοι για τα κορίτσια θα διεξαχθούν κανονικά όπως έχουν ανακοινωθεί. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με ημερομηνίες, εφόδια κατασκηνωτριών και τηλέφωνα επικοινωνίας υπευθύνων μπορείτε να δείτε το ακόλουθο έντυπο.

Στη συνέχεια ακολουθεί το έντυπο για τις αποστολές της κατασκήνωσης του Παρνασσού για φέτος.
Μέσα θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με το τι θα χρειαστούν τα παιδιά να έχουν μαζί τους καθώς και τις ημερομηνίες παράδοσης των αιτήσεων μαζί με το αντίστοιχο ποσό, τηλέφωνα επικοινωνίας με τους υπεύθυνους της κατασκήνωσης και το τηλέφωνο επικοινωνίας με την κατασκήνωση.

Χάριτι Θεού θα λειτουργήσουν και φέτος οι κατασκηνώσεις της Βραώνας και για να τις βάλετε στο πρόγραμμά σας από νωρίς μικροί και μεγάλοι, σας ανακοινώνουμε τις ημερομηνίες διεξαγωγής τους.

Κατασκηνωτικές Περίοδοι κοριτσιών στη Βραώνα

  • Α΄ Περίοδος: Παρασκευή 5 Ιουλίου - Δευτέρα 15 Ιουλίου (για παιδία που έχουν τελειώσει Γ΄, Δ΄, Ε΄ δημοτικού).
  • Β΄ Περίοδος: Δευτέρα 15 Ιουλίου - Δευτέρα 29 Ιουλίου (για παιδία που έχουν τελειώσει ΣΤ΄ δημοτικού, και Α΄, Β΄ γυμνασίου).
  • Γ΄ Περίοδος: Δευτέρα 29 Ιουλίου - Δευτέρα 12 Αυγούστου (για παιδία που έχουν τελειώσει Γ΄ γυμνασίου, και Α΄, Β΄, Γ΄, Λυκείου).